use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Zin om de aardappel eens een glansrol aan tafel te geven? Dan vind je in deze lekkere selectie van 25 originele aardappelrecepten meer dan voldoende inspiratie.

Een aardappel is maar iets banaals, zeg je? Toegegeven, gaargekookt met wat zout in water is hij niet de meest opvallende smaakmaker op je bord. Maar gepoft, gesauteerd of gevuld eist hij meteen een glansrol aan tafel op. En verwerkt in tortilla's, soufflΘs of verrassende millefeuilles is de aardappel simpelweg onweerstaanbaar.

Solo-chef Jeroen De Pauw toont je in zijn drie nieuwste videorecepten dat een aardappel veel meer in zijn mars heeft dan je zou denkenà

Zin om er in de keuken een serieuze patat op te geven? Aan de slag!

Voorgerechten en bijgerechtenHoofdgerechten