Stoemp met bieslook, zilveruitjes en grijze garnalen

33 (33)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Kook ze vervolgens in gezouten water.
  2. Giet af en pureer.
  3. Hak de zilveruitjes en de bieslook fijn en voeg bij de puree. Voeg er ook flink wat Solo Vloeibaar Light aan toe en kruid af met peper, zout en nootmuskaat.
  4. Vul een ring met een laagje puree en een laagje grijze garnalen.
  5. Werk af met een lepeltje zure room en verwijder de ring.
  6. Dien op met een groene salade en een vinaigrette van olijfolie, azijn, peper en zout.

Advertentie

Reacties (21)

Gepost door tebort op 23 juli 2016 om 12u52

is de puree dan koud of warm

Gepost door Solo op 26 juli 2016 om 14u54

Hey Tebort! De puree is warm. Smakelijk :-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?