Recept 45**** (8 stemmen)

Tortilla met eekhoorntjesbrood en Comté

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij het eekhoorntjesbrood in schijfjes van ongeveer 3 mm. Bak die in een pan zonder vetstof.
  2. Laat het eekhoorntjesbrood zijn vocht verliezen en giet dit af.
  3. Laat de schijfjes vervolgens lichtjes kleuren in wat Solo Vloeibaar.
  4. Schil de aardappelen en snij ze in blokjes van ongeveer 1 cm.
  5. Bak ze in de pan met wat Solo Vloeibaar goudbruin.
  6. Klop de eieren op.
  7. Kruid naar smaak met peper en zout.
  8. Verwarm in de pan 2 eetlepels Solo en voeg de aardappelblokjes, de Comté en de eekhoorntjesbroodschijfjes toe.
  9. Overgiet dit alles met de losgeklopte eieren en bestrooi met de fijngehakte peterselie.
  10. Laat de tortilla langs beide zijden bakken.
  11. Snij de tortilla daarna in vieren en serveer koud of warm.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door patsy de Rooij op 21 september 2015 om 16u49

ook super met gryerekaas

Gepost door Solo op 14 oktober 2015 om 09u37

Dankjewel voor de tip!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?