Recept 45**** (2 stemmen)

Jonge aardappel gevuld met wijngaardslakken en bladspinazie Mozzarella

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

aardappelbereidingen

tijd
40 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Was en kook de aardappelen gaar. Snij een hoedje af en ledig ze voorzichtig zonder te beschadigen. Versnipper de sjalot en stoof in de Solo.
  2. Deglaceer met witte wijn en laat inkoken met de geplette look, de slakken en de light room tot sausdikte.
  3. Warm de spinazie op in de microgolfoven.
  4. Plaats de aardappel in het midden van het bord, vul voor de helft op met spinazie en de slakken. Overgiet met een beetje saus en decoreer met een takje kervel.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie