use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Jonge aardappel gevuld met wijngaardslakken en bladspinazie Mozzarella
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Jonge aardappel gevuld met wijngaardslakken en bladspinazie Mozzarella

Jonge aardappel gevuld met wijngaardslakken en bladspinazie Mozzarella

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    25 min
  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 20 wijngaardslakken
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 1 sjalot
  • 1 dl witte wijn
  • 3 dl light room
  • 350 g bladspinazie met room
  • 10 jonge aardappels van ongeveer gelijke grootte
  • 1 teentje knoflook
  • kervel

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Was en kook de aardappelen gaar. Snij een hoedje af en ledig ze voorzichtig zonder te beschadigen. Versnipper de sjalot en stoof in de Solo.
  2. Deglaceer met witte wijn en laat inkoken met de geplette look, de slakken en de light room tot sausdikte.
  3. Warm de spinazie op in de microgolfoven.
  4. Plaats de aardappel in het midden van het bord, vul voor de helft op met spinazie en de slakken. Overgiet met een beetje saus en decoreer met een takje kervel.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.