use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Carpaccio van aardappelen en Parmezaanse kaas met roze peper
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Carpaccio van aardappelen en Parmezaanse kaas met roze peper

Carpaccio van aardappelen en Parmezaanse kaas met roze peper

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • zout
  • peper
  • Bertolli extra vergine
  • citroen (sap)
  • 4 aardappelen (vastkokende)
  • peper (roze)
  • bieslook
  • kaas (Parmezaanse)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Meng de olie met peper en zout, de gehakte bieslook en de roze peper.
  2. Schil en snij de aardappelen in zeer fijne plakjes.
  3. Stoom ze in een bodempje water beetgaar en schik ze op de borden.
  4. Giet er de olie over en werk af met de Parmezaanse kaas.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.