Kook je niet graag of ben je niet zo handig met potten en pannen? Dan ben je vast op zoek naar een paar inspirerende eenvoudige recepten voor gerechten die je zonder al te veel moeite op tafel kan toveren. Op onze website vind je tal van eenvoudige recepten. Blader dus gerust door de gerechten. Ben je op zoek naar een specifiek recept? Dan kan je de zoekresultaten filteren zodat je de eenvoudige recepten vindt die precies voldoen aan jouw wensen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor eenvoudige recepten voor hoofdgerechten, voorgerechten, hapjes, desserts en meer van dat. Of kies voor eenvoudige recepten met vlees, vis, gevogelte of gewoon lekker vegetarisch. Kortom, de zoekopties en mogelijkheden zijn talloos!

Eenvoudige recepten kunt u makkelijk bewaren en uitwisselen

De eenvoudige recepten die u op de uitgebreide website van Solo terugvindt, kunt u ook makkelijk bewaren. Zo hoeft u de eenvoudige recepten van uw keuze niet steeds opnieuw op te zoeken. U kan gewoon gebruik maken van de applicatie ‘My Open Kitchen ’, een online receptenschrift ontwikkeld door Solo om het koken nog te vereenvoudigen en om variatie te brengen in uw keuken. Als er tussen de eenvoudige recepten een recept zit dat u wilt bewaren, klikt u gewoon op de knop ‘voeg toe aan je receptenschriftje’ en het recept wordt in uw online kookboek geplaatst. Heeft u zelf een aantal eenvoudige recepten die u graag wilt delen met andere liefhebbers? Dan kunt u deze eenvoudige recepten zelf ook toevoegen zodat anderen ze kunnen zien. U geeft het recept een naam, schrijft de ingrediënten neer en een korte uitleg over hoe het recept klaargemaakt moet worden. Daarnaast kunt u ook nog de bereidingstijd, moeilijkheidsgraad en prijscategorie toevoegen. Maak van uw online receptenschrift gewoon uw persoonlijke online kookboek voor eenvoudige recepten en andere culinaire creaties.

Eenvoudige recepten met weinig ingrediδnten

Voor eenvoudige recepten heeft u geen ijskast of voorraadkast vol met ingrediënten nodig. Waarom niet eens kiezen voor de studentenpasta bijvoorbeeld? Dit is een van de eenvoudige recepten die snel klaar zijn en waarvoor je maar een viertal ingrediënten nodig hebt: een potje room, 200 g spek, 1 pakje Boursin met kruiden en pasta naar keuze. Als u geen vlees eet, kunt u ook het spek vervangen door wat vis (bijvoorbeeld gerookte zalm) of tofu. Eet smakelijk en geniet met Solo van eenvoudige recepten!