Nu het nieuwe schooljaar weer uit de startblokken is geschoten, wordt koken weer iets meer een klus. Muziekles, balletklas, voetbaltraining,à iedereen heeft het weer zo druk met allerlei activiteiten dat de verleiding groot is om een kant-en-klare maaltijd in de oven te schuiven. Dat moet kunnen, maar weet dat een verse maaltijd bereiden ook snel en makkelijk kan gaan.

Lekker snel én evenwichtig

Alles begint bij de basisingrediënten. Als je zorgt dat je die meestal in huis hebt, dan kan je in een wip een lekkere huisgemaakte maaltijd op tafel zetten voor het hele gezin. Dat gaat van een koelkastlade vol seizoensgroenten (tomaten, wortelen, broccoli, paprika, à), wat kipfilet en scampi's in de vriezer tot een ruime keuze aan pastasoorten en rijst in je voorraadkast. Je zou ervan versteld staan hoe snel je er in een goede pan, met een kneepje Solo en wat verse kruiden, een razend lekker gerecht mee maakt. En net omdat het snel moet gaan, blijven alle gezonde voedingsstoffen van je verse ingrediδnten optimaal bewaard.

Zelf proberen? Wij verzamelden voor jou 12 heerlijke snel-klaar-klassiekers met een twist, die makkelijk te bereiden zijn in minder dan een halfuur. 3, 2, 1...