use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Zoek je nog een heerlijk nagerecht voor je kerstmenu? Kies een van deze 5 makkelijke, maar superfeestelijke bakrecepten en sluit je feestdiner in schoonheid af.

Het perfecte kerstdiner… het zit al helemaal in je hoofd: de lekkere amuses, het frisse voorgerechtje en die heerlijke hoofdschotel waarmee je iedereen van z’n sokken wilt blazen. Maar dan komt de hamvraag: wat met het nagerecht? Chocolademousse, tiramisu of ijstaart: allemaal lekker. Maar waarom dit jaar je feest niet eens afsluiten met zelfgemaakt feestgebak? Met een beetje slimme voorbereiding wordt het gegarandeerd een succes!

Meten = weten = lekker eten

Zelf bakken is niet moeilijk. Patisserie moet wel ‘juist zijn’. Maar dat betekent net dat er weinig mis kan gaan als je alle ingrediënten precies afweegten de stappen van het recept goed opvolgt. Bovendien is gebak heel makkelijk een dag vooraf klaar te maken. Zo heb je meer tijd om volop te genieten van de feestsfeer in huis.

Stressloos meegenieten van een heerlijk dessert

Wij creëerden speciaal voor de feesten 5 heerlijke bakrecepten. In de korte stap-voor-stap video’s zie je hoe eenvoudig je ze thuis zelf kunt bakken. En als extraatje tonen we jou hoe je in 1-2-3 van slechts één ingrediënt een prachtige decoratie voor je zelfgebakken taart maakt. Kies jouw favoriete gebakrecept, ga ermee aan de slag en word de dessertheld(in) van het feest!