Het perfecte kerstdiner… het zit al helemaal in je hoofd: de lekkere amuses, het frisse voorgerechtje en die heerlijke hoofdschotel waarmee je iedereen van z’n sokken wilt blazen. Maar dan komt de hamvraag: wat met het nagerecht? Chocolademousse, tiramisu of ijstaart: allemaal lekker. Maar waarom dit jaar je feest niet eens afsluiten met zelfgemaakt feestgebak? Met een beetje slimme voorbereiding wordt het gegarandeerd een succes!

Meten = weten = lekker eten

Zelf bakken is niet moeilijk. Patisserie moet wel ‘juist zijn’. Maar dat betekent net dat er weinig mis kan gaan als je alle ingrediënten precies afweegten de stappen van het recept goed opvolgt. Bovendien is gebak heel makkelijk een dag vooraf klaar te maken. Zo heb je meer tijd om volop te genieten van de feestsfeer in huis.

Stressloos meegenieten van een heerlijk dessert

Wij creëerden speciaal voor de feesten 5 heerlijke bakrecepten. In de korte stap-voor-stap video’s zie je hoe eenvoudig je ze thuis zelf kunt bakken. En als extraatje tonen we jou hoe je in 1-2-3 van slechts één ingrediënt een prachtige decoratie voor je zelfgebakken taart maakt. Kies jouw favoriete gebakrecept, ga ermee aan de slag en word de dessertheld(in) van het feest!