Parmentier van gevogelte

8 (8)
40 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bak het gevogeltegehakt met wat Solo en voeg de dragon, de peper en het zout toe.
  2. Kook de aardappelen en pureer ze met de Solo Vloeibaar, de peper en het zout.
  3. Stoof de spinazie in een zeer warme pan met Solo.
  4. Snij de champignons in heel fijne blokjes en meng ze met de olijfolie en de balsamicoazijn.
  5. Schik eerst de spinazie, dan het gehakt en dan de aardappelpuree in een dresseerring. Verwijder de ring.
  6. Dresseer er het champignonmengsel rond en werk eventueel af met dragon.

Tip

Gebruik bloemige aardappelen. Die zijn ideaal om te pureren.

Advertentie

Reacties (5)

Gepost door zhinna op 09 februari 2010 om 21u33

het is lekker en ook onze kinderen zijn er verzot op wij ook natuurlijk

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?