use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Parmentier van gevogelte
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Parmentier van gevogelte

Parmentier van gevogelte

van Gaëtan Colin

van Gaëtan Colin

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    40 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 320 g gevogeltegehakt
  • 2 x 15 g Solo
  • 10 cl Solo Vloeibaar
  • 3 eetlepels gehakte dragon
  • peper en zout
  • 4 grote aardappelen
  • 500 g verse spinazie
  • 6 champignons de Paris
  • 5 cl olijfolie
  • 3 cl balsamicoazijn

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bak het gevogeltegehakt met wat Solo en voeg de dragon, de peper en het zout toe.
  2. Kook de aardappelen en pureer ze met de Solo Vloeibaar, de peper en het zout.
  3. Stoof de spinazie in een zeer warme pan met Solo.
  4. Snij de champignons in heel fijne blokjes en meng ze met de olijfolie en de balsamicoazijn.
  5. Schik eerst de spinazie, dan het gehakt en dan de aardappelpuree in een dresseerring. Verwijder de ring.
  6. Dresseer er het champignonmengsel rond en werk eventueel af met dragon.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.