Recept 45**** (8 stemmen)

Parmentier van gevogelte

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
40 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bak het gevogeltegehakt met wat Solo en voeg de dragon, de peper en het zout toe.
  2. Kook de aardappelen en pureer ze met de Solo Vloeibaar, de peper en het zout.
  3. Stoof de spinazie in een zeer warme pan met Solo.
  4. Snij de champignons in heel fijne blokjes en meng ze met de olijfolie en de balsamicoazijn.
  5. Schik eerst de spinazie, dan het gehakt en dan de aardappelpuree in een dresseerring. Verwijder de ring.
  6. Dresseer er het champignonmengsel rond en werk eventueel af met dragon.
Tip

Gebruik bloemige aardappelen. Die zijn ideaal om te pureren.

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door zhinna op 09 februari 2010 om 20u33

het is lekker en ook onze kinderen zijn er verzot op wij ook natuurlijk

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie