hoofdgerecht
Parmentier van gevogelte
van Gaëtan Colin
van Gaëtan Colin
Geef score
Kooktijd40 min
Porties

- 320 g gevogeltegehakt
- 2 x 15 g Solo
- 10 cl Solo Vloeibaar
- 3 eetlepels gehakte dragon
- peper en zout
- 4 grote aardappelen
- 500 g verse spinazie
- 6 champignons de Paris
- 5 cl olijfolie
- 3 cl balsamicoazijn
- Bak het gevogeltegehakt met wat Solo en voeg de dragon, de peper en het zout toe.
- Kook de aardappelen en pureer ze met de Solo Vloeibaar, de peper en het zout.
- Stoof de spinazie in een zeer warme pan met Solo.
- Snij de champignons in heel fijne blokjes en meng ze met de olijfolie en de balsamicoazijn.
- Schik eerst de spinazie, dan het gehakt en dan de aardappelpuree in een dresseerring. Verwijder de ring.
- Dresseer er het champignonmengsel rond en werk eventueel af met dragon.
