Recept 35*** (4 stemmen)

Geplet aardappeltje met tuinkruiden en kaviaar

Dit is een recept van

tijd
25 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en kook ze beetgaar in gezouten water.
  2. Plet ze met de vork en roer er naar smaak de Solo vloeibaar door.
  3. Kruiden doen we enkel met de verse tuinkruiden, geen peper of zout!
  4. Duw de aardappelen in inox ringen en verwijder de vorm.
  5. Breng de yoghurt op smaak met zwarte peper en druppel rondom de aardappelen.
  6. Serveer de kaviaarof viseitjes apart in porties van 50 g.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie