Beignets van aardappelen met olijven

Aardappelbeignets of rösti zijn populair als bijgerecht bij groot en klein. Deze krokante koekjes smaken áltijd naar meer, dus bak er gerust een paar extra.

Bereidingswijze

  1. Zeef de bloem met een snuifje zout en peper.
  2. Roer er de eieren en de melk door.
  3. Schil en rasp de aardappelen.
  4. Snipper de olijven en de paprika in kleine stukjes en voeg ze bij het deeg.
  5. Roer er de peterselie bij.
  6. Verhit de olie en bak het deeg in kleine porties goudgeel.

Tip

Geen zin om je frituurpan boven te halen? Bak deze aardappelbeignets gewoon in Solo vloeibaar in de pan. Ook heerlijk!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Monique_14 op 05 oktober 2010 om 23u54

Eigenlijk vind ik dit eerder een aperitiefhapje, met een dipsausje.....origineel toch...

Hoeveel sterren geef jij dit recept?