use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Beignets van aardappelen met olijven

Aardappelbeignets of rösti zijn populair als bijgerecht bij groot en klein. Deze krokante koekjes smaken áltijd naar meer, dus bak er gerust een paar extra.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd5 min
  • Voorbereiding
     
     
    20 min
  • Porties
     
    4
recipe image Beignets van aardappelen met olijven
  • 100 g bloem
  • zout
  • 1 dl melk
  • gehakte platte peterselie
  • Solo Frituurvet
  • 0.5 rode paprika
  • 2 eieren
  • peper
  • 3 aardappelen
  • 100 g ontpitte olijven
  1. Zeef de bloem met een snuifje zout en peper.
  2. Roer er de eieren en de melk door.
  3. Schil en rasp de aardappelen.
  4. Snipper de olijven en de paprika in kleine stukjes en voeg ze bij het deeg.
  5. Roer er de peterselie bij.
  6. Verhit de olie en bak het deeg in kleine porties goudgeel.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.