Recept 45**** (15 stemmen)

Aardappelratatouille met witte wijn

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
27 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Fruit de ui, de sjalotten en de look in de Solo .
  2. Voeg er de groenten bij (eerst de paprika en wortelen en enkele minuten later de aubergine) en laat dit een 5-tal minuutjes afgedekt stoven.
  3. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Voeg er de aardappelen en de Provençaalse kruiden bij, samen met de in stukjes gesneden tomaten en de tomatenpuree. Meng alles.
  5. Zodra de aardappelen het groentevocht opgenomen hebben, blus je de groenten met de witte wijn (opgepast voor aanbranden!).
  6. Zorg ervoor dat al het kookvocht na ongeveer 15 min. verdampt is.
  7. Hak de bundel tuinkruiden fijn en bestrooi de schotel ermee.

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door geertje50 op 15 januari 2014 om 12u31

ziet er lekker uit,bedankt voor het recept.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie