Aardappelratatouille met witte wijn

15 (15)
27 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Fruit de ui, de sjalotten en de look in de Solo .
  2. Voeg er de groenten bij (eerst de paprika en wortelen en enkele minuten later de aubergine) en laat dit een 5-tal minuutjes afgedekt stoven.
  3. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Voeg er de aardappelen en de Provençaalse kruiden bij, samen met de in stukjes gesneden tomaten en de tomatenpuree. Meng alles.
  5. Zodra de aardappelen het groentevocht opgenomen hebben, blus je de groenten met de witte wijn (opgepast voor aanbranden!).
  6. Zorg ervoor dat al het kookvocht na ongeveer 15 min. verdampt is.
  7. Hak de bundel tuinkruiden fijn en bestrooi de schotel ermee.

Advertentie

Reacties (5)

Gepost door geertje50 op 15 januari 2014 om 13u31

ziet er lekker uit,bedankt voor het recept.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?