use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Nieuwe aardappelen in romige bieslookdressing
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Nieuwe aardappelen in romige bieslookdressing

Nieuwe aardappelen in romige bieslookdressing

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • zeezout
  • 1 eetlepel Solo Vloeibaar
  • 2 eetlepels light room
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 500 g nieuwe aardappelen
  • 1 koffielepel fijngesneden citroenschil (van een onbehandelde citroen)
  • zwarte peper
  • 1 busseltje bieslook

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Borstel de nieuwe aardappelen.
  2. Kook ze in water en een koffielepel zeezout zo'n 10 tot 15 minuten.
  3. Meng ondertussen de mayonaise en de light room in een kom en snipper er de bieslook bij.
  4. Giet de aardappelen af. Leg ze terug in de pot en voeg de solo vloeibaar , citroenschilletjes en een beetje zeezout toe en enkele draaien van de pepermolen.
  5. Meng goed zodat ze aan alle kanten met het mengsel bedekt zijn.
  6. Voeg dan de room bereiding toe en serveer warm of op kamertemperatuur.
  7. Lekker met zalm of kip

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.