use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Drukke werkweek voor de boeg? Met deze gehaktrecepten maak je meteen een heel weekmenu! De meeste recepten kun je makkelijk vooraf klaarmaken en bewaren in je diepvries. Handig toch?

Een drukke werkweek voor de boeg en weinig tijd om te koken? Met deze gehaktrecepten maak je telkens meteen een heel weekmenu! De meeste recepten kun je op voorhand klaarmaken en bewaren in de diepvries. Handig!

Weekmenu 1: pittig gehakt!

  • Spaghetti met lamsgehakt (400 g gehakt):
    Een pittige variant van spaghetti, met lamsgehakt en spinazie. Je kunt natuurlijk ook een andere gehaktsoort gebruiken. De saus maak je makkelijk op voorhand klaar en kun je in de diepvries bewaren.
  • Luxekalfsburger met pittige aardappelen (400 g gehakt):
    Je hebt altijd wel groenten in huis om deze overheerlijke burger te begeleiden. En doe net als Jeroen: voeg wat geitenkaas toe zodat het vlees minder droog wordt. Ook hamburgers kun je op voorhand klaarmaken. Bewaar ze in de diepvries tot wanneer je ze bereidt.
  • Gefrituurde kipballetjes (300 g gehakt):
    Leuk en heel lekker voor kinderen! Gevogeltegehakt is bovendien heel mager en een heerlijke afwisseling met traditioneel varkens- of rundergehakt.
  • Gevulde paprika (500 g gehakt):
    Een terechte klassieker! Gevuld met een gehaktmengeling zijn paprika's, courgettes, tomaten en champignons overheerlijk.

Weekmenu 2: zuiders gehakt!

Weekmenu 3: gehakt met ballen!

Weekmenu 4: gevarieerd gehakt!

Nog lekkere gehaktrecepten om uit te proberen?
Laat je hier inspireren!