Spaghetti met tomatensaus, lamsgehakt, spinazie en Parmezaanse kaas

13 (13)
25 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui en bak in Solo. Voeg het gehakt toe. Kruid het gehakt met peper en zout.
  2. Giet, wanneer het gehakt gaar is, de tomatensaus in de pan en voeg de spinazie toe.
  3. Laat de laatste 5 minuten de grof gehakte basilicum meekoken.
  4. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Giet af, verdeel over 4 diepe borden en schep er de tomaten/spinaziesaus over.
  6. Bestrooi met kaas en serveer.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door Veerle Verbrug op 02 september 2015 om 13u37

Gehakt nog niet aangepast...

Gepost door Solo op 04 september 2015 om 10u34

We passen dit zo snel mogelijk aan. Groetjes, het Soloteam.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?