Recept 35*** (11 stemmen)

Spaghetti met tomatensaus, lamsgehakt, spinazie en Parmezaanse kaas

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Spaghetti recept

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snipper de ui en bak in Solo. Voeg het gehakt toe. Kruid het gehakt met peper en zout.
  2. Giet, wanneer het gehakt gaar is, de tomatensaus in de pan en voeg de spinazie toe.
  3. Laat de laatste 5 minuten de grof gehakte basilicum meekoken.
  4. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Giet af, verdeel over 4 diepe borden en schep er de tomaten/spinaziesaus over.
  6. Bestrooi met kaas en serveer.

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door Veerle Verbrug op 02 september 2015 om 11u37

Gehakt nog niet aangepast...

Gepost door Solo op 04 september 2015 om 08u34

We passen dit zo snel mogelijk aan. Groetjes, het Soloteam.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?