Spaghetti met tomatensaus, lamsgehakt, spinazie en Parmezaanse kaas

15 (15)
25 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui en bak in Solo. Voeg het gehakt toe. Kruid het gehakt met peper en zout.
  2. Giet, wanneer het gehakt gaar is, de tomatensaus in de pan en voeg de spinazie toe.
  3. Laat de laatste 5 minuten de grof gehakte basilicum meekoken.
  4. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  5. Giet af, verdeel over 4 diepe borden en schep er de tomaten/spinaziesaus over.
  6. Bestrooi met kaas en serveer.

Tip

Wil je voor je spaghetti met lamsgehakt liever geen slappe en papperige pasta? Doe de pasta dan pas in de pot wanneer het water kookt.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door Veerle Verbrug op 02 september 2015 om 15u37

Gehakt nog niet aangepast...

Gepost door Solo op 04 september 2015 om 12u34

We passen dit zo snel mogelijk aan. Groetjes, het Soloteam.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?