use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Fettucini met garnalen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Fettucini met garnalen

Fettucini met garnalen

Heerlijk, deze fettucini met garnalen! Een supermakkelijk recept voor dagen waarop je geen tijd en moeite aan koken wil besteden.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    20 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 200 g groene boontjes
  • 3 eetlepels Solo Vloeibaar
  • zout
  • 350 g fettucini of een andere lange pasta
  • 500 g garnalen
  • 2 tomaten
  • 1 kleine ui
  • basilicumblaadjes (enkele)
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

Voorbereiding
  1. Was de garnalen. Snijd de tomaten en de ui fijn. Snij de uiteinden van de boontjes.
Bereiding
  1. Blancheer ze en spoel ze goed onder koud stromend water af. Bak de ui kort in de Solo, voeg er de garnalen, tomaten en 4 eetlepels water aan toe.
  2. Laat 8 minuten op een laag vuurtje sudderen.
  3. Voeg er de boontjes aan toe en laat het geheel nog een ruime minuut doorsudderen. Hak de basilicum fijn en voeg deze bij de saus.
  4. Kruid de saus goed met peper en zout. Neem dan de pan van het vuur.
  5. Kook de pasta al dente in ruim kokend wateren giet ze dan af.
  6. Voeg er dan de saus bij en dien op.
Dien op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.