hoofdgerecht
Fettucini met garnalen
Heerlijk, deze fettucini met garnalen! Een supermakkelijk recept voor dagen waarop je geen tijd en moeite aan koken wil besteden.
Geef score
Kooktijd20 min
Voorbereiding
Porties

- 200 g groene boontjes
- 3 eetlepels Solo Vloeibaar
- zout
- 350 g fettucini of een andere lange pasta
- 500 g garnalen
- 2 tomaten
- 1 kleine ui
- basilicumblaadjes (enkele)
- peper
Voorbereiding
- Was de garnalen. Snijd de tomaten en de ui fijn. Snij de uiteinden van de boontjes.
Bereiding
- Blancheer ze en spoel ze goed onder koud stromend water af. Bak de ui kort in de Solo, voeg er de garnalen, tomaten en 4 eetlepels water aan toe.
- Laat 8 minuten op een laag vuurtje sudderen.
- Voeg er de boontjes aan toe en laat het geheel nog een ruime minuut doorsudderen. Hak de basilicum fijn en voeg deze bij de saus.
- Kruid de saus goed met peper en zout. Neem dan de pan van het vuur.
- Kook de pasta al dente in ruim kokend wateren giet ze dan af.
- Voeg er dan de saus bij en dien op.
