use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
voorgerecht

Farfalle en tomaten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd15 min
  • Voorbereiding
     
     
    5 min
  • Porties
     
    4 porties
recipe image Farfalle en tomaten
  • 2 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 400 g farfalle
  • 1 bokaal Bertolli zongedroogde tomatesn en oregano
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode paprika
  • 4 takjes verse basilicum
  • gemalen Parmezaanse kaas
  • peper
  1. Hak de knoflook fijn.
  2. Was de paprika, snij middendoor, haal de pitjes er uit en snij in partjes.
  3. Bak de look en de paprika lichtjes in de Solo.
  4. Voeg daarna de Bertolli pastasaus toe en laat 3 minuten sudderen.
  5. Ondertussen kook je de farfalle al dente.
  6. Giet de deegwaren af en laat ze uitlekken. Haal de basilicumblaadjes van de takjes.
  7. Serveer de farfalle met de pastasaus en de basilicumblaadjes.
  8. Breng verder op smaak met peper en de gemalen Parmezaanse kaas.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.