Capellini met zalm en broccoli
van Gaëtan Colin
Maak deze capellini met zalm en broccoli klaar in een klein kwartiertje en geniet in geen tijd van een overheerlijke pasta.
Geef score
Kooktijd15 min
Porties

- 170 g verse zalm
- 20 g Solo Vloeibaar
- light room
- 300 g capellini
- 2 fijngehakte sjalotten
- 1 broccoli
- 2 dl droge witte wijn
- enkele gehakte dragonblaadjes
- peper en zout
- Kook 300 g capellini in 2 liter gezouten kokend water.
- Doe intussen wat Solo Vloeibaar Light in een pan en bak er langzaam 2 in schijfjes gesneden sjalotten in tot ze glazig zijn.
- Kook de broccoliroosjes 5 minuten in kokend water en giet af.
- Blus de sjalotten met 2 dl witte wijn.
- Voeg, als de wijn verdampt is, de in blokjes gesneden zalm en de broccoliroosjes toe. Laat 2 minuten zachtjes bakken.
- Voeg op het laatste moment een scheutje light room en wat dragon toe. Kruid met peper en zout.
- Giet dit mengsel over de capellini en dien op.
