Gevulde aubergines met kruidig gehakt en Comté

56 (56)
45 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Meng het gehakt met de ui, het ei, het paneermeel, de knoflook, de peterselie en de rode pepertjes.
  2. Bak het mengsel in de Solo kort in de pan. Snij de aubergines overlangs door en haal het vruchtvlees er gedeeltelijk uit.
  3. Vul de auberines met het gehakt en overgiet met de tomatensaus.
  4. Bestrooi met de gemalen Comté.
  5. Zet de aubergines een half uur in een oven op 180°C.
  6. Dien op verwarmde borden op en werk af met een takje groen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (26)

Gepost door Solo op 20 januari 2014 om 13u35

En? Was het lekker?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?