Gefrituurde balletjes van kwarteleitjes met kip

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de eitjes hard in kokend water en laat ze in koud water schrikken. Pel ze.
  2. Breng het vlees op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  3. Roer er de Solo Crèmefine Cuisine door en 2 eetlepels paneermeel.
  4. Pak de eitjes in een beetje gehakt in en haal de balletjes door de bloem.
  5. Haal ze dan door het losgeklopte ei en dan door het paneermeel.
  6. Bak ze in de Solo Frituurvet goudgeel.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door epona1986 op 16 november 2012 om 10u39

Ik heb dit gisteren gemaakt, het was in het kader van een hapjesavond, dus het mocht wat pittiger zijn. Zodoende heb ik de TEX-MEX chapelure van Anco gebruikt, een echte aanrader, superlekker! Smaakt af, maar niet echt pikant!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?