Exotische kipballetjes

Deze exotische kipballetjes krijgen een oosterse twist dankzij de kokosmelk, munt en gember. Een verrassende manier om gehaktballetjes te maken.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de ui zeer fijn.
  2. Voeg er het vlees bij, het paneermeel, het ei, peper, zout en nootmuskaat.
  3. Breng verder op smaak met de munt en de gember.
  4. Vorm balletjes en haal ze door de bloem.
  5. Bak ze goudgeel aan in de Solo en voeg er dan de tomaten en de kokosmelk aan toe.
  6. Breng verder op smaak met het kaneelpoeder.
  7. Laat verder garen en schep er het vlees uit.
  8. Mix de saus glad en lepel ze over de balletjes.

Tip

Dien je exotische kipballetjes op met rijst of gebakken aardappelen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door MaaikeVDV op 30 oktober 2014 om 11u59

ik eet dat altijd in het chinees en vroeg me steeds af hoe ik dat moest maken ben blij dat ik dat nu ook eens zelf kan uitproberen

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?