Kalkoenballetjes met courgettes en kikkererwten

16 (16)
35 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng het vlees op smaak met de chorizo, het paneermeel, de uien, het ei, de peterselie, de munt, de nootmuskaat en peper en zout.
  2. Maak er balletjes van en haal deze door de bloem.
  3. Bak ze aan alle kanten goudgeel in de helft van de Solo. Doe ze in een ovenschotel.
  4. Giet er de tomaten, de kikkererwten en de in stukjes gesneden courgettes bij en giet er de rest van de Solo Vloeibaar en de bouillon bij.
  5. Dek af en schuif 12 minuten in een op 180┬░ voorverwarmde oven.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (11)

Gepost door Solo op 15 juli 2013 om 14u19

Leuk om te horen, dankjewel Latin lover!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?