Kalkoenballetjes met courgettes en kikkererwten

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng het vlees op smaak met de chorizo, het paneermeel, de uien, het ei, de peterselie, de munt, de nootmuskaat en peper en zout.
  2. Maak er balletjes van en haal deze door de bloem.
  3. Bak ze aan alle kanten goudgeel in de helft van de Solo. Doe ze in een ovenschotel.
  4. Giet er de tomaten, de kikkererwten en de in stukjes gesneden courgettes bij en giet er de rest van de Solo Vloeibaar en de bouillon bij.
  5. Dek af en schuif 12 minuten in een op 180° voorverwarmde oven.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (12)

Gepost door allesmetboter op 22 december 2020 om 14u51

Verrassend, heel lekker ! Het recept is makkelijk te volgen en de resultaten zijn echt heel lekker. Ik verving het kalkoengehakt door kippengehakt en gebruikte slechts 1 courgette i.p.v. 4. Ook de chorizo halveerde ik. Echt een aanrader. Bedankt Solo voor dit lekkere recept.

Gepost door Solo op 31 december 2020 om 17u17

Dag Pipo 123, fijn om te horen! Onze receptjes zijn inderdaad vrij voor eigen interpretatie. We zijn blij dat je er iets lekkers van gemaakt hebt en dit met ons en anderen deelt. Zo inspireren we elkaar! Smakelijke groetjes, het Solo-team.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?