use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Herfstweer buiten? Shop de lekkerste herfstingrediënten bij elkaar en haal je grootste kookpot uit de kast voor een overheerlijke stoofschotel! Met deze stooftips en een klein beetje geduld —ondertussen uitgebreid aperitieven màg! —tover je een ware smaaksensatie op tafel.
In het najaar smaakt niets lekkerder dan een heerlijke zelfbereide stoofschotel. Er zijn dan ook zóveel lekkere seizoensingrediënten te vinden die er bijna om smeken om gegeten te worden. Het rijke assortiment aan herfstgroenten — raapjes, pastinaak, pompoen en kool in alle maten en soorten —
zijn op dit moment top en dat proéf je. Ook het aanbod aan bospaddenstoelen is bijzonder groot en divers. Allemaal hebben ze hun eigen, specifieke smaak. Perfect om er je gerecht een unieke herfsttoets mee te geven. En het edelste vlees van veder- en haarwild geeft zijn typische, rijke smaak het liefst van al prijs in een zelfgemaakte stoofpot, traag en rustig gegaard…

Het geheim van een supermals stoofpotje? Een klein zuurtje toevoegen en alles traag laten garen…