Ouderwets eenvoudig. Tijdloos lekker.

Merk jij ook hoeveel van je lievelingsgerechten herinneringen oproepen aan je kindertijd? De kans is groot dat je ze zelf thuis nog altijd klaarmaakt, net zoals mama of oma dat jaren geleden deden. Simpele, stevige kost û net als toen met liefde bereid.

Gietijzeren kookpotten waarin hartige stoofpotjes met smaakvol vlees, verse groenten en smaakmakers als kruidnagel, rozemarijn en Amora-mosterd de hele ochtend stonden te sudderen op het vuur. Stevige maaltijdsoepen die nog rustig de tijd kregen om hun rijke smaak vrij te geven. En dessertjes die er altijd wel in gingen, zelfs al kon je geen "pap" meer zeggenà

Al die tijdloze klassiekers - zelfs topbrasseries serveren ze nog altijd - verdienen hun plaatsje in onze dagelijkse keuken. Omdat ze gewoonweg lΦkker zijn! En dankzij het gamma kookpotten en -pannen van BergHOFF wordt de perfecte bereiding van alle favorieten uit je jeugd helemaal kinderspel.

In zijn 3 nieuwe videorecepten laat Solo-chef Jeroen De Pauw zich inspireren door het culinaire erfgoed van de moeders en grootmoeders van Belgiδ.

Nog meer inspiratie uit (groot)moeders keukenà

"Omdat een dessertje er altijd nog wel bij kan" (zegt oma)