Recept 55***** (7 stemmen)

Rijstpap met bruine suiker

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
50 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Spoel de rijst even in koud water en laat uitlekken.
  2. Breng de melk samen met het opengesneden vanillestokje aan de kook.
  3. Voeg er de Solo Vloeibaar Light en de rijst aan toe.
  4. Roer er regelmatig met een spatel door tot de rijst gaar is.
  5. Laat het mengsel 40 minuten sudderen in een gesloten kookpot op zeer laag vuur.
  6. Voeg er na 30 minuten de kristalsuiker aan toe.
Tip

Dien op met bruine suiker en enkele schijfjes perzik.

Voor een mooie goudgele rijstpap voeg je enkele draadjes saffraan toe nadat de rijst gaar is.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (6)

Gepost door d.vanaerschot op 19 maart 2015 om 10u57

Net gemaakt, smaakt lekker zoet. Heb wel de vanillestok vervangen door vanille essence :)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?