Ingrediënten voor 4 personen
-
30 g Solo Vloeibaar
- 150 g dessertrijst
- 1 l melk
- 1 vanillestokje
- 100 g kristalsuiker
- bruine suiker
- 1 perzik
Bereidingswijze
- Spoel de rijst even in koud water en laat uitlekken.
- Breng de melk samen met het opengesneden vanillestokje aan de kook.
- Voeg er de Solo Vloeibaar Light en de rijst aan toe.
- Roer er regelmatig met een spatel door tot de rijst gaar is.
- Laat het mengsel 40 minuten sudderen in een gesloten kookpot op zeer laag vuur.
- Voeg er na 30 minuten de kristalsuiker aan toe.
Tip
Dien op met bruine suiker en enkele schijfjes perzik.
Andere Solo-leden over dit recept (6)
Gepost door d.vanaerschot op 19 maart 2015 om 12u57
Net gemaakt, smaakt lekker zoet. Heb wel de vanillestok vervangen door vanille essence :)
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?