Steak met 3 pepers en champignonsaus

24 (24)
10 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bak de steaks in een pan met de helft van de Solo.
  2. Stoof de champignons in een aparte pan met de rest van de Solo.
  3. Warm de kaas op samen met de gestoofde champignons.

Tip

Serveer met knapperige frietjes.

Je kan de champignons ook vervangen door kerstomaten. Je hoeft ze alleen te verwarmen in een pan met een beetje Solo margarine, een snufje zout, wat suiker en wijnazijn.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (11)

Gepost door Vera.6501 op 26 april 2015 om 09u16

3 pepers zijn rode zwarte en witte peperbolletjes gemengd. Ik maak deze al zonder de kaas. Ga deze zeker uitproberen!

Gepost door Love to Cook op 28 april 2015 om 15u43

Hallo vera.6501, Dank je wel voor je antwoord. Bij ons verkrijg je 4 seizoenenpeper, met witte, zwarte, groene en roze peperbolletjes. Deze gebruik ik heel vaak uit de molen. Ik dacht aan Spaanse peper. Nogmaals bedankt. Groetjes Ik dacht aan Spaanse peper.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?