use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Steak met 3 pepers en champignonsaus
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Steak met 3 pepers en champignonsaus

Steak met 3 pepers en champignonsaus

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 potje verse kaas met peper
  • 4 eetlepels Solo Vloeibaar
  • 600 g biefstuk
  • zout
  • 250 g champignons (in vieren)
  • peper

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bak de steaks in een pan met de helft van de Solo.
  2. Stoof de champignons in een aparte pan met de rest van de Solo.
  3. Warm de kaas op samen met de gestoofde champignons.
Serveer met knapperige frietjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.