Recept 35*** (10 stemmen)

Pannenkoeken met appel en karamel

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Dessert

tijd
50 min
prijs
Lage kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng de maïzena met de bloem, de melk, de eieren en de rum tot een glad pannenkoekendeeg.
  2. Laat 30 minuten rusten.
  3. Snij ondertussen de appelen in schijfjes en laat ze in de Solo Vloeibaar bakken, samen met de helft van de suiker.
  4. Hou ze warm.
  5. Smelt de 50 g Solo met de rest van de suiker en de Solo Crèmefine Cuisine en laat tot een lichte karamel indikken op een zacht vuur.
  6. Bak de pannenkoeken in Solo , schik er de appels op, overgiet met de karamel en dien op.

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door steph86 op 08 september 2010 om 19u24

Misschien nog een tip voor de pannekoek-leken onder ons: voor je de eieren toevoegt aan het deeg, de eieren scheiden en het eiwit stijf kloppen, voor extra luchtige pannekoeken.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie