nagerecht
Pannenkoeken met appel en karamel
Geef score
Kooktijd15 min
Voorbereiding
Porties

- 100 g Maïzena
- 100 g bloem
- 4 dl melk
- 2 eetlepels rum
- 2 appelen
- 4 eetlepels Solo Vloeibaar
- 8 eetlepels suiker
- 15 cl light room
- 50 g Solo
- 4 eieren
- Meng de maïzena met de bloem, de melk, de eieren en de rum tot een glad pannenkoekendeeg.
- Laat 30 minuten rusten.
- Snij ondertussen de appelen in schijfjes en laat ze in de Solo Vloeibaar bakken, samen met de helft van de suiker.
- Hou ze warm.
- Smelt de 50 g Solo met de rest van de suiker en de light room en laat tot een lichte karamel indikken op een zacht vuur.
- Bak de pannenkoeken in Solo , schik er de appels op, overgiet met de karamel en dien op.
