Recept 45**** (12 stemmen)

Kaastaart

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Zullen we taart bakken?

tijd
85 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Meng 125 g suiker met de bloem, Solo en 2 eieren en laat rusten.
  2. Laat de rozijnen weken in de rum.
  3. Pel en ontpit de appels en snij ze met de gekonfijte sinaasappel in zeer kleine stukjes.
  4. Meng ze met de kaas, de eierdooiers en de rest van de suiker tot een glad deeg.
  5. Roer er de rozijnen met de rum bij.
  6. Klop de eiwitten zeer stevig op en spatel ze erbij.
  7. Doe het deeg in de bakvorm en giet er de bereiding met de kaas in.
  8. Schuif in een op 180° voorverwarmde oven en laat 40 minuten bakken.
  9. Laat afkoelen en werk af met de bloemsuiker.

Ingrediëntenvoor 8 personen

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door Solo op 22 juni 2010 om 15u02

Dank je wel voor je vraag. Meng 125 gr suiker met de bloem en de Solo tot een glad deeg. Smakelijk !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie