Kokosrotsjes

18 (18)
25 min

Ingrediënten voor 12 personen

Bereidingswijze

  1. Rasp de oranje schil van de sinaasappel en pers er het sap uit.
  2. Roer het puddingpoeder door de suiker.
  3. Laat de Solo smelten.
  4. Klop de eieren tot ze licht schuimig zijn.
  5. Roer de suiker erbij.
  6. Voeg dan de geraspte schil en het sap van de sinaasappel toe, alsook de gesmolten Solo en de kokos.
  7. Verdeel over bakvormpjes en schuif ze ongeveer 10 minuten in een op 180° voorverwarmde oven.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Hier scoor je vast ook mee

Andere Solo-leden over dit recept (18)

Gepost door njo01 op 07 oktober 2014 om 15u31

Dit weekend samen met mijn dochter van 8 jaar gemaakt voor een familiefeestje. Ze waren overheerlijk, zei iedereen!

Gepost door Solo op 10 oktober 2014 om 17u24

Superleuk om te horen! En nog eens bedankt voor je leuke foto op facebook :-)!

Gepost door Solo op 10 oktober 2014 om 17u25

Superleuk om te horen! En nog eens bedankt voor je leuke foto op facebook :-)!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?