Artikel ***** (2 stemmen)

WILDMENU

Smaakvol wild blijft een geliefde klassieker op onze feesttafels.  Speciaal voor de liefhebbers geven we een originele twist aan twee van de populairste wildsoorten, met een heerlijk klassiek dessert als afsluiter.

Voorgerecht

Lauwwarme carpaccio van hertenbiefstuk met wildpatéballetjes

*****
15 min

Een heerlijk subtiele starter, met flinterdunne biefstuk en zelfgemaakte patéballetjes en verse groene kruiden.

Hoofdgerecht

Gebraden fazant met kaneeljus

*****
85 min

De combinatie van fazant, peer en de kruidige toets van kaneel… zo vertaal je de echte spirit van Kerstmis op je bord. 

 

Nagerecht

Gevulde pannenkoeken

****
45 min

Versgebakken pannenkoeken zijn een eenvoudig dessert waarmee je altijd scoort. En zelf banketbakkersroom maken? Veel makkelijker dan je denkt…

Andere Solo-leden over dit artikel (0)