Bent u op zoek naar nieuwe ideetjes voor lekkere voorgerechten? Kijk dan op de website van Solo voor inspiratie! Hier vind je een ruime keuze aan recepten waaronder meer dan vijfhonderd voorgerechten. Er is altijd wel een voorgerecht dat bij uw wensen en smaak aansluit: eentje met vlees, eentje met kip, een voorgerecht met gevogelte of een vegetarisch voorgerecht... De keuzemogelijkheden zijn enorm groot. Wilt u zelf een heerlijk voorgerecht delen met de rest van Vlaanderen? Stuur uw recept in en krijg een plaatsje op de website! Zo kan iedereen meegenieten van uw kookkunsten.

Vegetarische voorgerechten: heerlijk genieten van gezonde ingrediδnten

Eet u graag vegetarisch, maar heeft u te kampen met een gebrek aan inspiratie? Blader dan eens door de recepten van Solo voor vegetarische voorgerechten. Een gemakkelijk en goedkoop voorgerecht is het knapperig appelslaatje. Hiervoor heeft u lekkere groentjes en fruit nodig zoals appels, mango, wortelen, komkommer, rode kool en citroen. Wat Solo, feta, kruiden en toastbrood maken het voorgerechtje helemaal af! Onder de voorgerechten zitten natuurlijk ook recepten die warm opgediend kunnen worden, zoals de deegflapjes gevuld met feta en kruiden. Op slechts twintig minuutjes is dit lekkere gerecht klaar!

Heerlijke voorgerechten met vis

Voorgerechten met vis zijn overheerlijk en bovendien is vis ook lekker gezond! Tussen de uitgebreide keuze aan voorgerechten op de website van Solo vindt u bijvoorbeeld recepten zoals Sint-Jakobsvruchten in een jasje van spek, brochette met scampi en tonijn, cannelloni van tonijn gevuld met roerei, bloemkool en chutney van jonagold, wilde rijst met zoetzure saus, en meer lekkere gerechten. Een topper is bijvoorbeeld het voorgerechtje ‘zalmmousse’. De bereidingstijd van dit gerecht bedraagt slechts twintig minuten en bovendien kun je het klaarmaken met Solo Light waardoor je 30% minder kilocalorieën gebruikt.

Voorgerechten insturen en uitproberen

Weet u nooit goed wat u vandaag weer op tafel kan zetten voor u of uw gezin? Dan heeft u vast en zeker nood aan nieuwe recepten voor voorgerechten! Als u graag geregeld nieuwe recepten uitprobeert, moet u zeker eens een kijkje nemen onze website. Hier vindt u tal van voorgerechten. Heeft u zelf een recept dat u graag met andere mensen wilt delen? Dan kunt u dit insturen en krijgt uw recept een plaatsje op de website van Solo! Zo kan heel Vlaanderen meegenieten van uw kookkunsten