use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Vers bereid gehakt is onweerstaanbaar lekker en veelzijdig. Runds-, lams- en varkensgehakt, gemengd gehakt, gevogeltegehakt en zelfs vegetarisch gehaktà je kan er culinair werkelijk alle kanten mee uit.
Toegegeven: gehakt heeft een beetje een onhip imago. Veel mensen vinden het doordeweeks en wat 'gewoontjes'. Maar tegelijk is het onweerstaanbaar lekker en veelzijdig. Runder-, lams- en varkensgehakt, gemengd gehakt, gevogeltegehakt en zelfs vegetarisch gehakt… je kan er culinair werkelijk alle kanten mee uit.

Eén tip: gebruik gehakt altijd zo vers mogelijk. Bewaar vers bereid gehakt maximaal twee dagen in de koelkast en haal het er pas uit op het moment dat je het gaat bereiden. Vers invriezen kan natuurlijk ook. Laat het dan voor gebruik rustig een nachtje ontdooien in de koelkast.

ZO LUST IEDEREEN GEHAKT!

De 13 originele recepten hieronder zijn het beste bewijs dat je met vers gehakt, Solo en een snuifje fantasie heerlijk verrassende gerechten kan klaarmaken. We verzamelden voor jou de hipste hapjes, de lekkerste hoofdgerechten en zelfs recepten met gehakt waar geen grammetje vlees aan te pas komt. Kortom, we tonen je hoe je met een 'gewoon' ingrediënt als gehakt snel en gemakkelijk iets héél bijzonders op tafel tovert …