use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Zin om eens lekker Italiaans te koken, maar wil je eens iets anders dan de traditionele pastaschotel? Dan moet je zeker de mogelijkheden van heerlijk mals kalfsvlees ontdekken.

Dat is het hoofdingrediënt in één van de allerpopulairste Italiaanse vleesgerechten, Saltimbocca. Deze culinaire topper is afkomstig uit de regio rond Rome en bestaat uit dunne lapjes kalfsvlees, bedekt met plakjes Italiaanse rauwe hamen verse salie. Meestal worden deze kalfslapjes kort gebakken en daarna rustig gegaard in witte wijn. Wij varieerden vijf keer op de klassieke bereiding, met als resultaat: 5 originele zuiderse recepten met kalfsvlees om thuis zelf uit te proberen. Buon appetito!