Verse huisgemaakte taarten zijn hemels, gelijk welk moment van de dag of periode in het jaar. Of je nu op zoek bent naar een recept voor chocoladetaart, appeltaart, kwarktaart of slagroomtaart, hier op Solo Open Kitchen vind je de heerlijkste taart recepten.

INGREDIËNTEN TAART

Sowieso zijn er ingrediënten die in alle recepten voor taart terugkomen en die je dus best altijd in huis hebt: bloem, boter, suiker, eieren en melk. Afhankelijk van het recept kan je ingrediënten in huis halen die je enkel voor dat specifieke recept nodig hebt. Zo vermijd je telkens grote inkopen te moeten doen als je wil bakken.

TIP

Zorg er in ieder geval voor dat je alle ingrediënten in huis hebt vooraleer je begint met taart bakken. Al was het maar om chaos en stress te vermijden en je te kunnen focussen op de perfecte uitvoering van je recept.

TAARTEN VOOR ALLE GELEGENHEDEN

Taarten zijn een schot in de roos op verschillende gelegenheden. Voor alle specifieke momenten bestaan er ook typische soorten taarten: verjaardagstaart, bruidstaart, paastaart, valentijnstaart, communietaart enz.

KINDERTAARTEN

Niet alleen volwassenen zijn dol op taarten maken, ook kinderen kunnen zich zonder probleem uren zoet zijn met taarten bakken of taarten versieren, zeker als het over echte kindertaarten gaat. Laat kinderen dus zeker niet in de weg staan van je bakplezier, maar gebruikt hun motivatie en enthousiasme om van je recept een succes te maken!