Eet u graag vis, maar heeft u niet genoeg recepten voor lekkere visgerechten? Op de website van Solo vindt u ongetwijfeld wat u zoekt. U vindt er namelijk een uitgebreide keuze aan visgerechten die erg lekker zijn. Omdat er zoveel keuze is, zijn er altijd wel een paar visgerechten die u aansluiten bij uw smaak én bovendien kunt u ook kiezen uit het soort menugang: hapjes, voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en meer. Kortom, met de zoekmogelijkheden geboden door Solo vindt u altijd wel recepten voor de visgerechten op uw maat.

VISRECEPTEN VOOR HEERLIJKE HOOFDGERECHTEN

Solo biedt enorm veel keuze aan visrecepten om een lekker hoofdgerecht klaar te maken. Probeer bijvoorbeeld het kabeljauwhaasje met prei eens uit. Reken een drie kwartiertjes om dit gerecht te bereiden. U heeft 1 kg kabeljauwhaasjes nodig, evenals 250 g spek. Qua groenten vraagt dit lekkere visrecept om 2 preistaven, 1 eetlepel currypoeder, 30 g Solo, 2.5 dl room en 1 blokje groentebouillon. Liever een van de visrecepten uitproberen voor een lekkere soep? Dan is de broccolisoep met zalm een aanrader voor u. Op slechts een halfuurtje heeft u dit lekkere gerecht bereid en het is niet eens moeilijk of duur. In plaats van Solo te gebruiken, kunt u ook kiezen voor Solo light, een alternatief met minder calorieën.

VISRECEPTEN BEWAREN EN UITWISSELEN MET ANDEREN

De visrecepten die u op de uitgebreide website van Solo terugvindt, kunt u op een heel eenvoudige manier bewaren. Zo hoeft u de visgerechten van uw keuze niet steeds opnieuw op te zoeken. U maakt hiervoor gebruik van de handige applicatie ‘My Open Kitchen ’, een online receptenschrift ontwikkeld door Solo om het koken nog te vereenvoudigen en om variatie te brengen in uw keuken. Als er tussen de visrecepten een recept zit dat u wilt bewaren, klikt u gewoon op de knop ‘voeg toe aan je receptenschriftje’ en het recept wordt in uw online kookboek geplaatst. Heeft u zelf een aantal visrecepten die u graag wilt delen met andere liefhebbers? Dan kunt u deze visrecepten zelf ook toevoegen zodat anderen ze kunnen zien. U geeft het recept een naam, schrijft de ingrediënten neer en een korte uitleg over hoe het recept klaargemaakt moet worden. Daarnaast kunt u ook nog de bereidingstijd, moeilijkheidsgraad en prijscategorie toevoegen. Maak van uw online receptenschrift gewoon uw persoonlijke online kookboek voor visrecepten en andere culinaire creaties.