Uw kookboeken staan ongetwijfeld vol met lekkere recepten voor talloze gelegenheden. Maar het is altijd fijn om variatie te brengen in de keuken en aan tafel door nieuwe gerechten te leren kennen en uit te proberen. Waarom niet uw kookboeken aanvullen met nieuwe recepten? Op de website van Solo vindt u tal van recepten die perfect in uw kookboeken passen: hoofdgerechten en voorgerechten , maar ook lekkere soepen, hapjes en desserts.

KOOKBOEKEN ONLINE IN PLAATS VAN OP PAPIER

Al de recepten opschrijven die u op de website van Solo vindt, is erg tijdrovend en bovendien ook niet zo vriendelijk voor het milieu. Waarom niet de recepten die u graag wilt uitproberen online verzamelen en bewaren in een online kookboek? Met Solo’s persoonlijk kookboek getiteld ‘My Open Kitchen schrift ’ kan dit. Dit online schrift staat u toe om al uw favoriete recepten te bewaren met slechts één muisklik. Bovendien beperkt de inbreng zich niet tot de recepten die online te vinden zijn. Zo kunt u ook uw eigen recepten toevoegen en zo van al uw kookboeken één groot online kookboek maken met daarin al uw lievelingsrecepten. Ook erg leuk is het feit dat u uw gerechten kunt delen met vrienden en andere leden. Als zij niet weten wat ze vandaag weer kunnen klaarmaken, dan kunt u hen voorzien van een inspirerend gerecht! Kortom, My Open Kitchen is een handige tool om ook online de recepten uit uw favoriete kookboeken en de recepten van de website van Solo bij te houden.

INSPIRERENDE GERECHTEN OM UW KOOKBOEKEN AAN TE VULLEN

Heeft u graag wat tips om uw kookboeken aan te vullen? Wij geven u graag een kleine selectie mee van recepten die u op de website van Solo kunt vinden en waarmee u uw kookboeken kunt aanvullen. Een makkelijk en licht gerecht dat niet in uw kookboeken mag ontbreken, is het slaatje met courgette en mozzarella. Dit is een koud slaatje, dus u hoeft enkel de groentjes te snijden en de salade daarna te overgieten met saus! Liever een warm slaatje? Kies dan voor de gebakken aubergine met mozzarella. Dit keer moet u de aubergine dus bakken en daartussen de mozzarellaplakjes leggen. Op amper tien minuutjes heeft u dan een overheerlijk gerechtje! Op de website van Solo vindt u nog veel andere recepten om uw kookboeken mee aan te vullen en variatie te brengen aan tafel. Smakelijk!