Iedereen kent mosterd wel als pittige smaakmaker bij hotdogs, worst, ham en kaas. Die klassieke combinaties zijn haast vergroeid met het culinaire dna van België. Maar ook koken met mosterd wordt almaar populairder. Vlees, gevogelte, vis en zelfs vegetarische gerechten krijgen extra pit en heerlijk kruidig aroma door er mosterd aan toe te voegen. Stoofpotjes, ovenschotels, slaatjes en aperitiefhapjes… de mogelijkheden zijn haast onbeperkt.

JE HEBT MOSTERD EN JE HEBT… MOSTERD

Amora Mosterd van Dijon is dé klassieke mosterd bij uitstek, gemaakt op basis van zwarte en bruine mosterdzaadjes, azijn, water, suiker en een snuifje zout. Dit is de meest universele smaakmaker voor je dagelijkse keuken.
Gezinnen met kinderen kunnen ook kiezen voor de Zachte Mosterd van Amora. Die heeft de karaktervolle smaak van mosterd maar dan minder pikant. Deze mosterd is speciaal ontwikkeld voor de meest gevoelige smaakpapillen. Zo kan je met de hele familie genieten van de heerlijkste recepten met mosterd.