use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Cheesecake met bosbessen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Cheesecake met bosbessen

Cheesecake met bosbessen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    40 min
  • Porties
     
    6 porties

Ingrediënten
 

  • Crumble bodem:
  • 400 g bakmeel
  • 3 el cacaopoeder
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 ei
  • Cheesecake massa:
  • 500 g kwark
  • 90 g bloemsuiker
  • 16 g vanillesuiker
  • 3 eieren
  • 250 g Solo
  • 3 el vanillepudding

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Verwarm de oven voor op 170°C.
  2. Maak het deeg met bloem, suiker, bloemsuiker, bakmeel, cacaopoeder, ei en Solo. Rol het deeg uit op een vel aluminiumfolie en leg het 20 minuten in de ijskast.
  3. Cheesecake massa: meng de margarine en de suiker tot een luchtig mengsel. Voeg de eierdooiers één voor één toe terwijl u blijft roeren.
  4. Klop de eiwitten tot schuim.
  5. Voeg de kwark, het eiwitschuim en de pudding toe.
  6. Leg het deeg in een middelgrote bakvorm (ongeveer 30 cm doorsnee), die u vooraf hebt ingevet met margarine en waarin u op de bodem broodkruimels hebt gestrooid.
  7. Giet de cheesecake massa op het deeg en leg er enkele bosbessen bovenop. Laat gedurende 1 uur bakken.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.