Artikel ***** (4 stemmen)

WERELDMENU ZONDER GRENZEN

Neem jij je tafelgasten mee op een culinaire wereldreis tijdens de feesten? Zoek het dit jaar eens wat verder van huis en laat je inspireren door de heerlijkste geuren en aroma’s uit de wereldkeuken. Da’s echt grenzeloos genieten…

Voorgerecht

Pompoensoep met gember en koriander en spiesje van gemarineerde scampi’s

****
45 min

Verse gember en pittig gemarineerde scampi’s geven dit zalige pompoensoepje extra punch. Verrassend anders!

Hoofdgerecht

Gevogelteroulade met kikkererwtenmousse

****
60 min

Ras-el-hanout is een unieke kruidenmengeling uit de Maghrebkeuken. Ideaal om een gevogelteroulade mee om te toveren tot een wonderlijk feestmaal.

Nagerecht

Zoete couscous met abrikozen, mango en safraan, yoghurt

****
20 min

Ken je couscous alleen als bijgerechtje bij tajine? Dan wordt dit eenvoudige, maar o zo feestelijke nagerecht een ware ontdekking op jouw feest…

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit artikel (0)