Artikel ***** (1 stem)

MENU ‘A L’ANCIENNE’

Kreeft, supermalse varkensfilet met portosaus en chocolademousse… klinkt dat als een heerlijk klassiek feestmenu? Absoluut! Maar toch konden we het niet laten om er onze eigen moderne twist aan te geven…

Voorgerecht

Bouillon van kreeft met witte limabonen, cantharellen en sluimererwten

*****
120 min

Een heerlijk helder soepje met zachtgegaard kreeftenvlees, smeuïge bonen en bospaddenstoelen. Sjiek, maar supersimpel te bereiden.

Hoofdgerecht

Gebakken Ibericofilet met champignons, portosausje en pastinaak-spinaziepuree

****
45 min

Dit hoofdgerecht heeft de perfecte harmonie van Spaans, Portugees en Belgisch in zich. Iberico-varkensvlees is zó zacht, dat het bijna letterlijk wegsmelt op je tong. 

Nagerecht

Chocolademousse met bruine Leffe

****
90 min

Hier is toch geen commentaar bij nodig? Chocolade, volle room, en een smaakvol Belgisch bier: da’s chocolademousse ‘comme il faut’.

Geef je reactieAndere Solo-leden over dit artikel (0)