Recept 55***** (1 stem)

Risotto van bospaddenstoelen met parmezaan en notenolie

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Verrassend feestelijke voorgerechten

tijd
45 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak de risotto glazig: smelt een eetlepel Solo in een hete pan en bak de risotto heel kort aan op een hoog vuur zodat de korrels glazig worden.
  2. Blus de risotto met de gevogeltefond. Laat de rijst nu gedurende 18 minuten op een zacht vuur koken. Roer geregeld om.
  3. Borstel de paddenstoelen schoon, snij ze in grove stukken en stoof ze gaar in een pan met een eetlepel Solo.
  4. Wanneer de risotto na 18 minuten voldoende gekookt is, voeg je de paddenstoelen eraan toe. Samen met 50 g van de parmezaan en de verse tijm. Voeg ook 1 koffielepel notenolie toe. Roer om.
  5. Voeg nu beetje bij beetje de olijfolie toe, om de bereiding goed te binden.
  6. Verdeel de risotto over de borden. Besprenkel met de overblijvende parmezaan en eventueel een overgebleven takje tijm.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?