Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Was de courgette en de paprika en snijd ze in kleine blokjes. Doe hetzelfde met de ontvelde tomaten. Hak ook de sjalot en de knoflook fijn en stoof ze kort in een derde van de margarine.
Voeg daarna de rijst toe en bak hem onder voortdurend roeren mee tot de korrels glazig worden. Schenk er vervolgens de wijn en het water bij en voeg ook de bouillonblokjes toe. Laat de rijst met het deksel op de pan rustig garen. Het vocht zal helemaal opgenomen worden door de rijst.
Verhit ondertussen een derde van de margarine en bak de paprika- en courgetteblokjes krokant. Breng ze op smaak met peper en zout.
Strijk de grote garnalen in met de resterende margarinr en bak ze kort in een hete pan. Kruid ze eveneens met peper en zout.
Roer de gebakken groente onder de risotto en voeg ook de blokjes tomaat toe. Verdeel de groenterisotto over diepe borden leg er telkens twee garnalen op. Werk eventueel af met een takje groen.