use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Risotto met paddestoelen
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Risotto met paddestoelen

Risotto met paddestoelen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    10 min
  • Kooktijd
    25 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 150 g Solo
  • 0.5 dl witte droge wijn
  • 1.2 l kippenbouillon
  • zout
  • gehakte peterselie
  • 100 g kaas (geraspte Parmezaanse)
  • peper
  • 300 g champignons (mengeling)
  • 4 teentjes look
  • 300 g rijst (risotto)

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Laat de paddestoelen in de helft van de Solo met de look garen.
  2. Smelt de rest van de Solo en roerbak er de rijst glazig in.
  3. Voeg peper en zout toe.
  4. Giet er de bouillon en de wijn bij en laat op een zacht vuur garen.
  5. Roer regelmatig om. Voeg, als alle vocht is opgenomen, de champignons, de kaas en de peterselie aan toe.
  6. Roer om, schik op de borden en dien op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.