Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
hoofdgerecht

Risotto met paddestoelen

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd25 min
  • Voorbereiding10 min
  • Porties4 porties
gemiddeld
hoofdgerecht
Italiaans
rijst
recipe image Risotto met paddestoelen
  • 150 g Solo
  • 0.5 dl witte droge wijn
  • 1.2 l kippenbouillon
  • zout
  • gehakte peterselie
  • 100 g kaas (geraspte Parmezaanse)
  • peper
  • 300 g champignons (mengeling)
  • 4 teentjes look
  • 300 g rijst (risotto)
  1. Laat de paddestoelen in de helft van de Solo met de look garen.
  2. Smelt de rest van de Solo en roerbak er de rijst glazig in.
  3. Voeg peper en zout toe.
  4. Giet er de bouillon en de wijn bij en laat op een zacht vuur garen.
  5. Roer regelmatig om. Voeg, als alle vocht is opgenomen, de champignons, de kaas en de peterselie aan toe.
  6. Roer om, schik op de borden en dien op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.