Altijd weten wat je gaat eten?
Risotto met wilde paddestoelen
Bereidingswijze
- Week de paddestoelen gedurende 15 minuten in het kokende water.
- Laat ze uitlekken terwijl u het vocht opvangt.
- Doe de 500 ml water het bouillonblokje en het opgevangen vocht in een kleine kookpot en laat zachtjes koken.
- Snij de paddestoelen fijn.
- Laat de Solo op een matig vuur in een steelpan met antiaanbaklaag smelten.
- Bak de ui en knoflook gedurende 5 minuten totdat ze glazig zijn.
- Doe de rijst erbij en laat gedurende 2 minuten bakken terwijl u roert.
- Giet de wijn erbij en breng al roerend aan de kook totdat de wijn verdampt is.
- Giet de helft van de bouillon erbij en breng al roerend zachtjes aan de kook totdat de bouillon geabsorbeerd is.
- Giet de rest van de bouillon erbij en laat gedurende 15 tot 20 minuten al roerend garen.
- Voeg de champignons en de kaas toe.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Solo op 08 februari 2010 om 15u11
Onze excuses, we hebben het recept aangepast
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?