Recept 05 (0 stemmen)

Risotto met spruitjes en spek

Dit is een recept van

tijd
0 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel en snipper 1 sjalot. Maak de spruiten schoon en snipper ze grof. Kook de spruitjes beetgaar.
  2. Bak de spekjes krokant op een middelhoog vuur. Schep ze met een schuimspaan uit de kookpot en laat ze uitlekken op keukenpapier.
  3. Smelt een klontje boter en stoof de ui er in aan.
  4. Doe er de risottorijst bij en roer om zodat de korrels met vet bedekt zijn. Voeg er de groentebouillon aan toe maar roer niet.
  5. Roer de beetgare spruiten en het spek door de risotto. Zet de kookpot weer op een zacht vuur.Voeg er geraspte Parmezaan aan toe en roer goed om.
  6. Breng de risotto op smaak met peper en zout en nootmuskaat.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?